Verticale vorm-, vul- en sluitmachine? Groot assortiment verticale vorm-, vul- en sluitmachines!

Verticale vorm-, vul- en sluitmachine? Groot assortiment verticale vorm-, vul- en sluitmachines!

Bent u opzoek naar een verticale vorm-, vul- en sluitmachine? Wij bieden een groot assortiment verticale vorm-, vul- en sluitmachines.

Verticale vorm-, vul- en sluitmachine

Een verticale vorm-, vul- en sluitmachine zorgt ervoor dat vrijwel alle verschillende soorten producten verpakt kunnen worden in zakken met een hoge output en betrouwbaarheid. Vormen, vullen en sluiten in één bewerking.

Verticale vorm-, vul- en sluitmachine van Parema

Parema is gespecialiseerd in verticale vorm-, vul- en sluitmachines. Wij verkopen verticale vorm-, vul- en sluitmachines van het merk Wolf. Wolf is een ervaren en toonaangevend specialist in de ontwikkeling en fabricage van verticale en horizontale vorm-, vul- en sluitmachines. Sterke prestaties, hoge betrouwbaarheid en zeer lage investerings- en exploitatiekosten kenmerkt de filosofie van Wolf. Mede hierdoor zijn de door Wolf gemaakte flexibele verpakkingen van hoogste kwaliteit en geproduceerd met extreem goede efficiëntie.

Soorten machines

Verticale vorm-, vul- en sluitmachines zijn er in diverse uitvoeringen. Bekijk hieronder enkele machines die wij op dit moment in ons assortiment hebben:

Klik hier om het overzicht te bekijken van de machines die wij in ons leveringsprogramma hebben.

Advies bij de aankoop van de juiste machine?

Heeft u advies nodig bij de aankoop van de juiste verticale vorm-, vul- en sluitmachine? Ons team adviseert u graag. U kunt contact opnemen met info@parema.nl of bel met +31 (0) 314 668 750. Klik hier om onze contactgegevens te bekijken.

 

Share this post