Sinds 1993 is Parema Verpakkingstechniek BV een succesvolle en gedreven handelsonderneming

PAREMA Verpakkingstechniek BV

Sinds 1993 is Parema Verpakkingstechniek BV een succesvolle en gedreven handelsonderneming in de verpakkingsindustrie met agentschappen van onder andere de gerenommeerde Duitse firma’s Wolf Verpackungsmaschinen en Optima Consumer.

Op basis van onze brede kennis van verschillende verpakkingstechnieken en ons uitgebreide netwerk met specialistische toeleveranciers zijn we uitstekend in staat om uw verpakkingswensen en ideeën te vertalen naar effectieve verpakkingsoplossingen die aansluiten bij uw ambities en uitgangspunten.


Wolf Verpackungsmaschinen GmbH

Wolf is een ervaren en toonaangevend specialist in de ontwikkeling en fabricage van verticale en horizontale vorm-, vul-, en sluitmachines. Sterke prestaties, hoge betrouwbaarheid en zeer lage investerings- en exploitatiekosten kenmerken de filosofie van Wolf. Wolf verpakkingsmachines leveren uitstekende prestaties op een minimale footprint. Niet alleen voor de standaard toepassingen maar ook voor de klant specifieke machines.

Mede hierdoor zijn de door Wolf gemaakte flexibele verpakkingen van hoogste kwaliteit en geproduceerd met extreem goede efficiëntie.


Optima Consumer GmbH

Optima Consumer biedt individuele oplossingen voor het doseren, het sluiten en secundaire verpakkingsprocessen voor vloeistoffen en droge stoffen. Van dun vloeibaar tot pasteus, alsook voor poedervormige, korrelvormige en stukkige producten.

Optima Consumer levert van standaardmachines tot uitgebreide turnkey lijnen die het doseren, vullen en verpakken eenvoudiger, veiliger en economischer maken. Ook horizontale vul- en sluitmachines voor kant- en klare pouches en pouches vanaf de rol zitten in het leveringsprogramma.


Vloeistof in een zak is een nieuw soort verpakking, die sterk in opkomst is.

Steeds vaker zijn er Bag in Box producten beschikbaar. Bag in Box verpakkingen zijn ontworpen om de houdbaarheid van vloeibare of semi-vloeibare levensmiddelen te verlengen of als handige verpakkingsoplossing voor industriële producten. Bag in Box verpakkingen zijn consument vriendelijk, beter handelbaar en besparen tevens op de transport en opslagkosten. Kortom een ideale oplossing.


Verpakkingsmachines aan het werk


Graag helpen wij u verder met uw verpakkingsuitdaging